Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shotokan Geri Waza / Tecniche Fondamentali :: Shotokan-karate8 - Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei.

Mae geri, trap recht vooruit. Examen karate van wit naar geel. Een stoot tegen het lage gedeelte van het lichaam. Uchi ude uke *** afweer van binnen naar. Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei.

Er zijn ± 25 kata's binnen het shotokan karate. Bujinkan gyaku waza | Karate martial arts, Martial arts
Bujinkan gyaku waza | Karate martial arts, Martial arts from i.pinimg.com
Uchi ude uke *** afweer van binnen naar. Grondlegger van het shotokan karate Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei. Karate is geschikt voor elk persoon en voor jong en oud. Hiza geri, trap met de knie. Voorwaartse trap met bal van de voet. Aandachtspunten voor dachi waza (standtechnieken): Een stoot tegen het lage gedeelte van het lichaam.

Karate is geschikt voor elk persoon en voor jong en oud.

Er zijn ± 25 kata's binnen het shotokan karate. Aandachtspunten voor dachi waza (standtechnieken): Mae geri, trap recht vooruit. Voorwaartse trap met bal van de voet. Een stoot tegen het lage gedeelte van het lichaam. Karate is geschikt voor elk persoon en voor jong en oud. Examen karate van wit naar geel. Uchi ude uke *** afweer van binnen naar. Hiza geri, trap met de knie. Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei. Grondlegger van het shotokan karate

Uchi ude uke *** afweer van binnen naar. Hiza geri, trap met de knie. Er zijn ± 25 kata's binnen het shotokan karate. Examen karate van wit naar geel. Mae geri, trap recht vooruit.

Examen karate van wit naar geel. Tecniche Fondamentali :: Shotokan-karate8
Tecniche Fondamentali :: Shotokan-karate8 from shotokan-karate8.webnode.it
Examen karate van wit naar geel. Mae geri, trap recht vooruit. Grondlegger van het shotokan karate Hiza geri, trap met de knie. Een stoot tegen het lage gedeelte van het lichaam. Aandachtspunten voor dachi waza (standtechnieken): Voorwaartse trap met bal van de voet. Uchi ude uke *** afweer van binnen naar.

Er zijn ± 25 kata's binnen het shotokan karate.

Mae geri, trap recht vooruit. Grondlegger van het shotokan karate Uchi ude uke *** afweer van binnen naar. Aandachtspunten voor dachi waza (standtechnieken): Er zijn ± 25 kata's binnen het shotokan karate. Een stoot tegen het lage gedeelte van het lichaam. Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei. Voorwaartse trap met bal van de voet. Karate is geschikt voor elk persoon en voor jong en oud. Hiza geri, trap met de knie. Examen karate van wit naar geel.

Karate is geschikt voor elk persoon en voor jong en oud. Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei. Grondlegger van het shotokan karate Aandachtspunten voor dachi waza (standtechnieken): Er zijn ± 25 kata's binnen het shotokan karate.

Karate is geschikt voor elk persoon en voor jong en oud. Karate Kicks (Keri-Waza) â€
Karate Kicks (Keri-Waza) â€" Karate Obsession from i0.wp.com
Aandachtspunten voor dachi waza (standtechnieken): Hiza geri, trap met de knie. Grondlegger van het shotokan karate Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei. Examen karate van wit naar geel. Karate is geschikt voor elk persoon en voor jong en oud. Een stoot tegen het lage gedeelte van het lichaam. Uchi ude uke *** afweer van binnen naar.

Aandachtspunten voor dachi waza (standtechnieken):

Hiza geri, trap met de knie. Uchi ude uke *** afweer van binnen naar. Karate is geschikt voor elk persoon en voor jong en oud. Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei. Voorwaartse trap met bal van de voet. Er zijn ± 25 kata's binnen het shotokan karate. Examen karate van wit naar geel. Grondlegger van het shotokan karate Aandachtspunten voor dachi waza (standtechnieken): Mae geri, trap recht vooruit. Een stoot tegen het lage gedeelte van het lichaam.

Shotokan Geri Waza / Tecniche Fondamentali :: Shotokan-karate8 - Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei.. Een stoot tegen het lage gedeelte van het lichaam. Grondlegger van het shotokan karate Hiza geri, trap met de knie. Kids class doing double front kick with hiyori kanazawa sensei. Examen karate van wit naar geel.